maanantai 3. kesäkuuta 2013

Asikkalan asuntolat


Hei kaikki blogin lukijat. Olen Ville Timonen ja opiskelin luonto-ohjaajaksi täällä Asikkalassa 3 vuotta, ja nyt haluaisin esitellä uusille asukkaille ja miksi ei vanhemmillekin tätä asuntolaelämää.


Millainen on asuntola sisältäpäin?
Soluasuntoja, joissa itse asuin 3 vuotta, löytyy yhteensä 16 kappaletta. Niistä kahdeksan kappaletta on 4 henkilön soluja, joiden sisältä löytyy yhteinen vessa- ja suihkutila, yhteinen keittiö sekä 2 huonetta, joihin mahtuu kumpaankin 2 asukasta. Ja kahdeksan kappaletta on 8 henkilön soluja, joiden sisältä löytyy kaksi vessaa ja toisen vessan yhteydessa on suihkutila, sekä yhteinen keittiö ja 4 huonetta joihin myös mahtuu 2 asukasta asumaan.
Soluissa on valmiina mikroaaltouuni, sohva, uuni, hella ja sängyt.

Solurakennus.
Entä onko asuntolassa tekemistä?
Kyllähän sitä löytyy, kunhan on vaan halua. Asuntolan valvojat ovat kehittäneet yhdessä asukkaitten kanssa tekemistä, mm. bänditoimintaa, Lahdessa käymistä. Myös yhteistila löytyy, jossa on biljardipöytä, televisio sekä erillaisia lauta- ja korttipelejä. Päärakennus on auki ilta 9 asti. Siellä voi olla koneella tai salissa pelata pallopelejä sekä löytyy myös kuntosali. 

Solurakennuksia löytyy kaksi kappaletta, joiden edestä löytyy punainen vapaa-aika tila.

Ja mikä on sellainen paikka, missä ei olisi sääntöjä?
Tässä kerron muutaman niistä: hiljaisuus alkaa kello 22.00 ja jatkuu sinne aamu 6 asti. Vierailuaika loppuu kello 21.00 koskien sekä ulkopuolisia sekä muita asuntolassa asuvia opiskelijoita. Päihteiden, tupakkatuotteiden sekä huumaavien aineiden käyttö asuntolassa on kiellettyä kaikilta.
Tarkemmat säännöt voit lukaista täältä.

Jos sinulta löytyy lemmikki, jonka haluat ottaa mukaan asuntolaan asumaan seuraksi, on sekin mahdollista. Lemmikille ja sinulle löytyy oma kämppä Mummola -rakennuksen puolelta.

Mummolan yhteistila jossa voi seurustella ja katsella tv-ohjelmia.

Keittiö löytyy myös nälän yllättäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti